Rij elektrisch met Elektrip

Voordelen - Meedoen - Vragen

ZutphenEnergie wil samen met bewoners en bedrijfsleven de gemeente energieneutraler maken. Daaronder valt ook autorijden. Een van onze diensten is elektrisch autodelen. Sinds 2016 kunnen leden van ZutphenEnergie gebruik maken van een elektrische deelauto. Voor € 20,- (inclusief volle accu) rijd je een dag in een vol-elektrische tweepersoons Smart. Hiermee kun je 100 kilometer rijden.

Voordelen

Met een elektrische deelauto:

  • Hoef je zelf niet te investeren in een eigen auto.
  • Krijg je niet te maken met onverwachte kosten.
  • Rij je volledig elektrisch en dus emissievrij.
  • Krijg je bij iedere reservering gratis een volle accu.

Meedoen

Wil je onze auto huren, meld je dan aan via www.elektrip.nl/zutphen. De wagen staat aan de Noorderhavenstraat 49 achter het station van Zutphen bij de Broodfabriek.

Het betreft een proef die we samen met LochemEnergie, IJsselwind, en Pakhuis Noorderhaven doen. Bij een positieve uitkomst gaan we het project uitbreiden.

NB Wil je je gratis rit verzilveren, die je hebt verdiend als nieuwe klant of als aanbrenger van een klant? Meld dat dan even bij je aanvraag.

Vragen

Je hebt vast nog vragen over de deelauto. Bijvoorbeeld over het ophalen, het opladen of het rijbereik. Voor antwoorden op deze en andere vragen zie www.elektrip.nl/faq. Of bel of mail even. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken.

 

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden