ZutphenEnergie organiseert ledlampenactie

Ledlampen verbruiken tot tien keer minder stroom dan gloeilampen. Daarom start ZutphenEnergie de actie Led's go!

Ledlampen verbruiken tot tien keer minder stroom dan gloeilampen. Daarom organiseert ZutphenEnergie de actie Led’s go! Om mensen te stimuleren over te stappen van gloeilamp naar led, krijgen ze in ruil voor een bon en een oude gloeilamp twee Philips 7 W (in gloeilamp 60W) ledlampen voor slechts € 7,95. De actie loopt van 7 december tot en met 20 januari.
ZutphenEnergie werkt daarvoor samen met de gemeente Zutphen, Ton Westerik Lichtmeester en Gebo Light.

Hoe werkt het?
Download de bon en vul hem in, neem hem mee en ga met je gloeilamp(en) naar een van de genoemde winkels: Gebo Light aan de Beukerstraat 62 of Ton Westerik Lichtmeester aan de Houtmarkt 63.

> Download de kortingsbon

Gratis advies
Bij de Energiewinkel van ZutphenEnergie aan de Overwelving 10 kun je daarnaast advies krijgen over ledverlichting of een gratis consult aanvragen voor thuis. De Energiecoach komt dan langs met de Ledkoffer om de mogelijkheden te bespreken.

Foto: de Philips ledlamp is nu in de aanbieding en vervangt een reguliere oude gloeilamp van 60 W.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden