Rij elektrisch met MyWheels

Voordelen - Meedoen - Vragen

ZutphenEnergie wil samen met bewoners en bedrijfsleven de gemeente energieneutraler maken. Daaronder valt ook autorijden. Een van onze diensten is elektrisch autodelen. Sinds 2016 kunnen leden van ZutphenEnergie gebruik maken van een elektrische deelauto. Voor € 4,- per uur, met een maximum van € 25,- per dag + € 0,10/km rijd je  in een vol-elektrische vierpersoons Renault Zoë. We hebben er twee. Met de ene rijd je in de winter periode 200 kilometer op een volle accu, de andere moet na 100 kilometer bijgeladen worden. De huurprijs is inclusief de kosten van de stroom.

Voordelen

Met een elektrische deelauto:

  • Hoef je zelf niet te investeren in een eigen auto.
  • Krijg je niet te maken met onverwachte kosten.
  • Rij je volledig elektrisch en dus emissievrij.
  • Zit de verbruikte stroom bij de prijs in.

Meedoen

Wil je onze auto huren, meld je dan aan bij MyWheels. De ene auto staat aan de Lijmerij voor Pakhuis Noorderhaven. De twee auto staat tijdelijk aan het begin van de Coehoornsingel.

We doen dit samen met Gemeente Zutphen. 

Vragen

Je hebt vast nog vragen over de deelauto. Bijvoorbeeld over het ophalen, het opladen of het rijbereik. Voor antwoorden op deze en andere vragen zie de site van MyWheels. Of bel of mail even. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken.

 

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden