Actie Zomerzon

Welkomstpakket - Waarom overstappen - Over de streep

Betaalbare energie uit Zutphen? Jazeker, van ZutphenEnergie. Steeds meer inwoners worden klant bij ons. Jij ook?
Doe mee met onze zomeractie en ontvang ons...

Welkomstpakket

 • Dagdeel gratis gebruik van elektrische auto of scooter.

 • Gratis advies van energiecoach die je op weg helpt met energiebesparing.

 • Zorgeloze overstap zonder gedoe, ZutphenEnergie regelt het voor jou.

Geldig tot 21 september 2017


Zutphen kent zo’n 2300 huishoudens die actief zijn met duurzaamheid (bron Motivaction)..Een klein deel is klant bij ZutphenEnergie. Dat moeten er veel meer worden. Klik op Meld je nu aan en ontvang onze zomerzon-waardebon.

Waarom overstappen

Er zijn vele argumenten om over te gaan naar ZutphenEnergie.

 • Goed voor de portemonnee
  Wij zijn een coöperatieve vereniging van enthousiaste inwoners die zelf energie opwekt en levert aan Zutphense huishoudens en bedrijven. Dat doen we tegen een betaalbare prijs, want wij zijn goedkoper dan Nuon of Qurrent (zie prijsvergelijking).
 • Goed voor de lokale economie
  Onze winsten investeren we in lokale projecten (onder meer via het Torenfonds). Zo blijft een stukje van de 63 miljoen die wij met zijn allen jaarlijks aan energie uitgeven in Zutphen.
 • Goed voor het milieu
  Wij leveren de meest groene energie van Nederland (zie benchmark). Dat doen we onder de vlag van om (vh Duurzame Energie Unie), samen met 35 andere lokale energiebedrijven.
 • Goed voor de energietransitie
  Door klant te worden sluit je je aan bij de Zutphense energiegemeenschap. Hoe meer inwoners meedoen, hoe sterker we staan om onze lokale energievoorziening om te vormen. Dankzij ZutphenEnergie heeft Zutphen nu GFT-stroom en een zonnepark. Met jouw steun komt er nog veel meer.

Over de streep

Wat houdt je nog tegen om de stap te zetten?

 • Ik heb geen zin in gedoe
  ZutphenEnergie regelt via om (vh Duurzame Energie Unie) geruisloos voor jou de overstap. Het enige wat je moet doen is een formulier invullen. Hulp nodig, op de Energiewinkel (naast C&A)  voegen wij in 5 minuten samen je gegevens toe. Vervolgens zeggen wij het contract bij je huidige leverancier op en over een maand krijg je energie van ons.
 • Ik zit al bij een groene leverancier
  Ook dan is overstappen zinvol, omdat wij de enige groene leverancier zijn die de energie zelf lokaal opwekt. En de enige die de winst wil teruggeven aan de lokale samenleving.
 • Ik zit vast aan een opzegtermijn
  Misschien heb je een vast contract en weet je niet wanneer het afloopt. Geen enkel probleem. Wij controleren de einddatum van je contract bij je huidige leverancier en zorgen voor een geruisloze overstap op het moment dat ie afloopt.

Meer...

Vragen

Voor vragen kan je terecht bij onze coördinator John Verheijden (06- 42705468, levering@zutphenenergie.nl).

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden