Aanmelden Zonnepark

Zelf inversteren - Niet zelf investeren - Aanmelden

ZE legt steeds weer nieuwe zonneparken aan. We doen dit met de postcoderoosregeling. Wil je aan een park meedoen, meld je dan hieronder aan.

Je kan op twee manieren meedoen: door zelf te investeren of door gebruik te maken van voorfinanciering.

Zelf investeren

Je betaalt per zonnepaneel circa € 300 plus eenmalig € 50 om de eerste kosten te dekken. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en een rekening voor de eenmalige inleg. Het betreft een vooraanmelding, om de interesse te meten. De definitieve aanmelding volgt pas als alle condities van het nieuwe park bekend zijn. Op deze wijze hebben we de parken Warken, Leesten en Zutphen-Zuid aangelegd.

Niet zelf investeren

De investering voor het nieuwe park bekostigen we met een lening van de gemeente. We betalen deze terug uit de inkomsten van de Postcoderoos. Zo wek je lokaal eigen duurzame energie op zonder zelf te investeren. Uit het restant postcodegeld kunnen we je - op basis van de huidige tarieven - een korting geven van circa 5 cent per kWh op de stroomprijs. Op deze wijze leggen we zonnepark Zonnestroom Zutphen aan.

Elk park krijgt zijn eigen coöperatie. De leden ervan beslissen samen over het beleid.

Aanmelden

Ik wil meedoen in een nieuwe zonne-installatie en:

Ik denk zonnepanelen af te nemen.

Ben je nog geen klant van ZutphenEnergie | om, wil je dan in het opmerkingen vak hieronder aangeven wanneer je het best bereikbaar bent? Bijvoorbeeld, ochtend, middag of begin van de avond.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Het is 100% duurzaam"

Nieuwsbrief aanmelden