Ambassadeur voor ZutphenEnergie

Vrijwel iedereen is overtuigd, we moeten naar een volledig groene energievoorziening. ZE doet dat door zelf duurzame energie op te wekken en dit aan Zutphense huishoudens en bedrijven te leveren. We zijn ambitieus en willen dit jaar van 200 naar 800 klanten.

De komende maanden zijn onze ambassadeurs op pad om vrienden, kennissen en familie te bewegen hun energie te gaan afnemen bij ZutphenEnergie | om. Elke ambassadeur is klant bij ons en kan vanuit de praktijk vertellen hoe wij zorgen voor 100% lokale, 100% groene en betaalbare energie.

Wil je de actuele stand van het aantal klanten weten? In de EnergieWinkel kun je op de klantmeter de tussenstand aflezen.

Oh ja, per nieuwe klant kan je als ambassadeur een bonus van €20,- verdienen. Van om heb je eerder jouw unieke ambassadeurscode ontvangen. Bij elke nieuwe klant die deze code invult op het aanmeldformulier en daadwerkelijk overstapt, wordt er € 20 verrekend op je maandelijkse voorschotfactuur. Meedoen zonder bonus kan ook. In dat geval blijft het geld bij ZE en ondersteun je onze coöperatie extra.

Meer informatie over het ambassadeurschap vind je in deze handleiding. Heb je nog vragen of ben je je ambassadeurscode kwijt? Neem dan contact op via ambassadeur@zutphenenergie.nl of 0575-712072.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZE is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZE de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden