Besparen voor sportclubs

Op verzoek van de Zutphense sportverenigingen heeft ZutpenEnergie een platform opgericht voor de verduurzaming van onze sportcomplexen. Dit houdt in dat er regematig bijeenkomsten zijn om kennis uit te wsselen over verduurzaming en opwekking van duurzame energie. Sommige verenigingen zijn al ver gevorderd in de verduurzaming van hun energieverbruik, andere staan meer aan het begin. Doel van het platform is, dat de verenigingen van elkaar gaan leren en zo mogelijk ook met elkaar gaan samenwerken.

Sport-zonnedak in de maak

Inmiddels kan het eerste resultaat van het platform worden gemeld. Op Sportpark Zuidveen komt een postcoderoosproject met een zonne-installatie op de gebouwen van Be Quick. Wil je ook graag zonnepanelen maar wil je ze niet op je eigen dak, dan ben je van harte welkom om aan dit zonnepark mee te doen. Meld je aan bij Wouter van den Wall Bake (wouter.vandenwallbake@zutphenenergie.nl) of kom even naar de Energiewinkel.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden