Rij elektrisch met MyWheels

Voordelen - Meedoen - Cadeau - Vragen

ZutphenEnergie (ZE) helpt ook mee het vervoer te verduurzamen. Eén van onze diensten is elektrisch autodelen. Sinds 2016 kunnen leden en  klanten van ZE gebruik maken van een elektrische deelauto. Voor € 4,- per uur, met een maximum van € 25,- per dag + € 0,10/km rijd je in een vol-elektrische vierpersoons Renault Zoë. We hebben er twee. Met de witte rij je in de winterperiode op een volle accu 200 kilometer, de zwarte moet na 100 kilometer bijgeladen worden. De huurprijs is inclusief de kosten van de stroom.

Voordelen

Met een elektrische deelauto:

  • Hoef je zelf niet te investeren in een eigen auto.
  • Krijg je niet te maken met onverwachte kosten.
  • Rij je volledig elektrisch en dus emissievrij.
  • Zit de verbruikte stroom bij de prijs in.

Meedoen

Wil je onze auto huren, meld je dan aan bij MyWheels. De ene auto staat aan de Lijmerij voor Pakhuis Noorderhaven. De twee auto staat tijdelijk aan het begin van de Coehoornsingel.

We doen dit samen met Gemeente Zutphen. 

Cadeau

Ben je onlangs overgestapt naar ZE om stroom en gas af te nemen? Dan mag je als welkomstgeschenk een paar uur gratis van onze deelauto's gebruik maken. Lees in de handleiding hoe dat in zijn werk gaat.

Vragen

Je hebt vast nog vragen over de deelauto. Bijvoorbeeld over het ophalen, het opladen of het rijbereik. Voor antwoorden op deze en andere vragen zie de site van MyWheels. Of bel of mail even. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken.

 

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZE is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZE de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden