Isoleren

De meeste energiebesparing is te behalen door de schil van je huis te isoleren: vloeren, ramen, muren en dak. Dat betekent wel, dat je moet investeren. Onze energiecoach helpt je graag gratis op weg. Als je eenmaal een maatregel hebt gekozen, dan kan de energieadviseur van EnergieAdvies Zutphen je helpen met de juiste adviezen. Hij doet ook het meet- en rekenwerk voor je.

Bewonersreis

Om je te helpen met de uitvoering, zetten we de Individuele bewonersreis in. Deze beschrijft in een tiental stappen wat er zoal vanaf jouw vraag tot en met de nazorg op je pad kan komen. Voor iedere stap zijn middelen beschikbaar. Bij Oriënteren en informeren is er bijvoorbeeld een Lijst met maatregelen, een overzicht van goede Websites en een verwijzing naar Energiecoaches. Bij Bekostigen vind je een pagina over Geldbronnen. En bij Aan de slag een lijst met lokale Uitvoerders. De reis is te betrekken bij de Energiewinkel.

Vloergilde

Veel huiseigenaren zijn al met hun schil bezig. Vooral met glas en muur. Vloer en dak blijkt lastiger. Om je te helpen met de vloer is nu het Zutphense Vloergilde beschikbaar. Medewerkers zijn gespecialiseerd om de nauwe kruipruimtes te voorzien van Tonzon vloerisolatie. Je kunt het Vloergilde bereiken onder rhouwing@gmail.com en op 06-44672996.

 

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"ZutphenEnergie | om is meer dan alleen levering"

Nieuwsbrief aanmelden