De energie procesbegeleider

Voordelen - Hoe werkt het - Disclaimer

De energie procesbegeleider helpt je met het uitstippelen van het gehele besparingstraject, vanaf de eerste besparingsvraag t/m de nazorg. Hij/zij doet dat aan de hand van de ''bewonersreis''. Tijdens deze reis zal de procesbegeleider in overleg met jou allerhande ondersteunig inroepen, waaronder de energiecoach, energieadviseur en energieuitvoerder.

Voordelen

  • Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. De energie procesbegeleider neemt je in het besparingsproces bij de hand.
  • De energie procesbegeleider is met zijn sociale vaardigheden exta nuttig in groepsprocessen. Denk aan bewoners in een buurt of VvE die samen aan de slag willen.

Hoe werkt het

  • Gebruik om een energie procesbegeleider het contactformulier.
  • Het eerste gesprek met de energie procesbegeleider is gratis.

Disclaimer

De energie procesbegeleiders die ZE presenteert, werken op eigen naam en voor eigen rekening. ZE kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de kwaliteit van de adviezen of voor eventuele geleden schade voortkomende uit de werkzaamheden van een energie procesbegeleider.

 

 

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZE is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZE de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden