Energiewinkel

Informatiepunt - Energiecoach - Cadeautjes - Avondje Energie- Energiecafé - Energiecircuit - Opening

Zutphen kent een Energiewinkel, op de Overwelving 10 (naast C&A). Hier kan je terecht voor allerlei energiezaken.

Informatiepunt

Voor al je vragen over energieopwekking, - levering en -besparing. Het hoeft niet perse over ZutphenEnergie | om te gaan, het informatieloket is er voor en over alle energiepartners uit onze gemeente.

Mocht je vraag wel ZutphenEnergie | om betreffen, bekijk dan eerst of het antwoord al staat bij  Vraag & antwoord. En als je verder wilt zoeken, kijk dan ook eens op:

Energiecoach

In de winkel is ook vaak een energiecoach aanwezig. Met hem of haar kan je afspraken maken voor een bezoek aan huis.

Cadeautjes

Je kunt in onze winkel leuke educatieve bouwpaketten voor kinderen kopen, die op zonne-energie werken. Dit deel van de winkel wordt beheerd door Matthes Advies.

Avondje Energie

Iedere tweede week van de maand is er een Avondje Energie. Daar wordt een thema behandeld, zoals warmtepompen, isolatie of financiering. Ook was er een avond speciaal voor huurders. Kom ook langs en laat je gratis adviseren.   

Energiecafé

Regelmatig houden we op de vrijdagmiddag in de winkel het Energiecafé. Hier kan je met ons kennis maken. Vaak behandelen we onder het genot van een drankje een energieonderwerp. Houd onze nieuwsbrief in de gaten. Het café is geopend vanaf 17.00 tot 18.30 uur.

Energiecircuit

Wil je jouw schoolklas iets leren over groene energie? Kom dan naar de Energiewinkel, daar kan je van in korte tijd van alles leren over lokaal energie opwekken, afnemen en besparen. Bel of mail ons even om een afspraak te maken.

Opening

De Energiewinkel is geopend:

  • maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Adres:

 

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Think global, act local!'

Nieuwsbrief aanmelden