Aanmelden particulier

Maandtarief berekenen - Stappen - Vragen
 
ZutphenEnergie levert groene stroom en/of gas aan particuliere en zakelijke klanten. Deze pagina betreft particulier. Voor de energielevering werken wij samen met leverancier om. Daarom verloopt de aanmelding via haar website.

Maandtarief berekenen

Voor je je als huishouden aanmeldt, wil je mogelijk weten hoeveel je straks moet gaan betalen. Klik daarvoor op:

> Bereken hier je maandtarief

Als de prijs je bevalt, kan je binnen dit formulier meteen door om je definitief aan te melden.

Stappen

Klik op:

> Naar aanmeldformulier

Vul het formulier in. Je krijgt eerst de prijzen in beeld, daarna volgen je naw-gegevens. Als je op het einde op Aanmelden klikt, volgt een periode van 14 dagen bedenktijd, waarna je automatisch klant bent.

Daarna maken wij op basis van je aanmelding samen met om binnen 1 week een contract voor je op.

Als je het contract minimaal 31 dagen vóór levering ondertekend aan ons hebt teruggestuurd, levert om namens ZutphenEnergie vanaf de door jou gewenste datum groene energie op jouw aansluiting. Voor nieuwe aansluitingen en verhuizingen geldt een kortere aanmeldtermijn.

Vragen

Overstappen naar een andere energieleverancier roept vaak vragen op. Bijvoorbeeld of dat boetevrij kan (meestal). Of overstappen veel gedoe geeft (nee). Of je ineens zonder stroom kan komen zitten (nooit). Kijk voor deze en andere vragen onder Vraag en antwoord.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden