Aanmelden zakelijk

Formulier - Opzegging - Vragen

Zakelijke energielevering is altijd maatwerk. Ben je een organisatie of bedrijf en overweeg je een overstap naar ZutphenEnergie | om? Vul dan onderstaand formulier in, of stuur een mailtje naar contact@zutphenenergie.nl met als onderwerp Zakelijke klant. Wij nemen daarna contact met je op om samen tot een passend aanbod te komen.

Formulier

Opzegging

Zakelijke klanten, let op! Heb je een vast 1-2-3 jaarcontract, dan dien je dat zelf bij je oude leverancier op te zeggen. Zonder opzegging gaat het contract stilzwijgend automatisch over naar 1 jaar vast. Bij tijdige opzegging, dus voor het einde van het contract, zal het tarief overgaan op de dan geldende variabele tarieven, totdat de aansluiting wordt overgenomen door een andere leverancier. Zeg je te vroeg op, dan moet je meestal een overstapboete betalen (zie Wanneer krijg ik een opzegboete?).

Vragen

Misschien heb je nog vragen, bijvoorbeeld over de energietarieven, waar je je moet opgeven voor deelname aan één van onze zonneparken (zie Zonnepark) of aan de windmolens van IJsselwind (zie www.ijsselwind.nl). Kijk voor deze en andere vragen bij Vraag en antwoord. Staat je vraag er niet bij, of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan  contact met ons op.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Think global, act local!'

Nieuwsbrief aanmelden