Ambassadeur voor ZutphenEnergie

Vrijwel iedereen is er van overtuigd, we moeten naar een volledig groene energievoorziening. ZutphenEnergie doet dat door zelf duurzame energie op te wekken en dit aan Zutphense huishoudens en bedrijven te leveren. We zijn ambitieus en willen dit jaar van 200 naar 800 klanten.

De komende maanden gaan onze ambassadeurs op pad om vrienden, kennissen en familie te bewegen hun energie te gaan afnemen bij Zutphen-Energie. Elke ambassadeur is klant bij ons en kan vanuit de praktijk vertellen hoe wij zorgen voor 100% duurzame en 100% lokale energie.

Ben je al klant bij ons en wil je graag ambassadeur worden, meld je dan via ambassadeur@zutphenenergie.nl. We nemen dan contact met je op.

Oh ja, per nieuwe klant kan je als ambassadeur een bonus van €20,- verdienen. En aan het eind van het jaar vieren we met alle ambassadeurs een feestje in de Energiewinkel.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden