Tarieven

Vast tarief - Variabel tarief - Transportkosten netbeheerder

Voor stroom en gas bestaan variabele en vaste tarieven. ZutphenEnergie hanteert de tarieven van haar leverancier om (vh Duurzame Energie Unie).

Vast tarief

Bij een vast tarief kan je kiezen voor een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Zie voor de prijzen het document tarieven van om:

>> Download vaste tarieven van de huidige maand (pdf)

Alle bedragen zijn inclusief btw. Onze prijzen zijn concurrerend en vaak zelfs lager is dan die van andere leveranciers.

Variabel tarief

Bij variabel tarief is de prijs gekoppeld aan de energiemarkt. De tarieven worden halfjaarlijks vastgesteld op basis van de actuele prijzen voor stroom en gas. Voor het eerste halfjaar van 2018 gelden onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten de volgende tarieven:

 

  Elektriciteit*

 

 

normaal tarief:

€ 0,212694 per kWh

 

laag tarief:

€ 0,198779 per kWh

 

enkel tarief:

€ 0,206160 per kWh

 

vastrecht:

€ 3,00 per maand

     
  Gas*  
 

gas:

€ 0,655953 per m3

 

vastrecht:

€ 3,00 per maand

*De prijzen zijn inclusief 21% btw en energieheffingen. De energieheffingen bestaan uit Milieubelasting Electriciteit en Gas (Energiebelasting) en Opslag Duurzame Energie.

Transportkosten netbeheerder

Via je energierekening worden naast het leveringstarief nog de kosten voor transport en aansluiting voor de netbeheerder geïnd. ZutphenEnergie en om hebben geen enkele invloed op de hoogte van deze tarieven, ze zijn bij alle energieleveranciers gelijk. In Zutphen en Warnsveld is de netbeheerder Liander. U kunt de tarieven terugvinden op www.liander.nl/tarieven.

NB Een gemiddelde woning heeft een aansluiting van 3×25 Ampere en een gasaansluiting tot G6.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZutphenEnergie is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZutphenEnergie de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden