ZutphenEnergie nieuws

Kies voor ZutphenEnergie | om

Écht groen en lokaal

Bereken je maandbedrag

Informatieavond elektrisch rijden

donderdag 2 maart 2023

Informatieavond elektrisch rijden

Tijdens de informatieavond op 20 maart vertellen diverse sprekers over elektrisch rijden in de praktijk. Wanneer is hybride of elektrisch interessant, hoe ver kom je op een accu, waarop letten bij een occasion, opladen thuis en onderweg, wat is slim laden, mogelijkheid van private lease en deelauto’s en wat het kost. De informatie die gegeven wordt is praktisch en onafhankelijk. Bedoeld voor iedereen die komend jaar nadenkt over een andere auto of bestelauto.

Ontvangst met koffie en thee is vanaf 19.15 uur en om 19.30 begint het programma. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Elektrische mobiliteitsdag

Op zaterdag 8 april kun je zelf ervaren hoe een elektrische auto rijdt. Kom hiervoor naar de parkeerplaats van FC Zutphen, Meijerinkpad 1, waar je van 10 tot 16 uur proefritten kunt maken.

Opleidingsinstituut Aventus organiseert deze dag op vergelijkbare wijze als de twee vorige edities op dezelfde locatie.

Je kunt voor deze miniproefritten kiezen uit meer dan 30 elektrische auto's en bestelauto’s. Vooraf inschrijven zorgt ervoor dat de auto op het toegewezen tijdstip voor je klaar staat. Ga hiervoor naar de website www.aventus.nl/aanmelden-proefrit. Maar ook op de dag zélf kun je je nog aanmelden bij de auto’s naar keuze.

Ook hier kunnen alle vragen worden gesteld aan onafhankelijke deskundigen. Ambassadeurs van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) zijn de hele dag aanwezig en ook hun helpdesk biedt een schat aan informatie.

Meer informatie is beschikbaar bij de laadcoaches van ZutphenEnergie. Bel of bezoek hiervoor de energiewinkel, of ga naar www.zutphenenergie.nl/contact.

Kies voor ZutphenEnergie | om

Écht groen en lokaal

  • Écht groen
  • Lokaal
  • Energiewinkel
  • Gratis energiecoach

Bereken je maandbedrag