ZutphenEnergie nieuws

Kies voor ZutphenEnergie | om

Écht groen en lokaal

Bereken je maandbedrag

Elektrische Mobiliteitsdag

vrijdag 24 mei 2024

Elektrische Mobiliteitsdag 15 juni

50 verschillende elektrische (bestel)auto’s in alle segmenten

Op zaterdag 15 juni is de vierde editie van de Experience Day in Zutphen. De keuze is groter dan ooit. De lokale dealers stellen hiervoor 50 elektrische auto’s en lichte bedrijfswagens beschikbaar. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom op het parkeerterrein van FC Zutphen, Meijerinkpad 1 in Zutphen.

Inschrijven voor proefritten kan op www.evexperiencezutphen.nl. Kies de gewenste auto’s en geef het voorkeurtijdstip op. Maar spontaan langskomen kan natuurlijk ook. Het aanbod bestaat op dit moment uit Audi, BYD, Citroën, Cupra, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Maxus, Mazda, Mercedes-Benz, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Subaru, Tesla, Toyota, Volkswagen en Volvo.

De keuze aan elektrische auto’s wordt steeds groter. Inmiddels kost de goedkoopste elektrische auto - na aftrek van subsidie - zelfs minder dan de goedkoopste benzineauto. Ook de tweedehands markt geeft een steeds groter aanbod. Goede redenen om in de praktijk te ervaren hoe het rijdt.

Elektrische bestelauto’s

Ook dit jaar zijn elektrische bestelauto’s aanwezig. Door de komst van zero-emissie zones in de binnensteden van Deventer, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen oriënteren steeds meer ondernemers zich hierop. Ook een wijziging van de BPM-wetgeving en afbouw van de SEBA-subsidieregeling speelt daarbij een rol

Informatieavond Elektrische bedrijfswagens
Ondernemers die hun bestelauto willen vervangen staan voor een lastige keuze: diesel of elektrisch. Wat is verstandig nu vanaf 2025 zero-emissie zones in diverse binnensteden van kracht worden. Daarom is op dinsdag 4 juni van 19.30 tot 21.00 uur een speciale informatieavond over lichte bedrijfswagens in het Postillion Hotel Deventer, Deventerweg 121. De toegang is gratis, inloop vanaf 19.00 uur. Samen met diverse partners organiseert ZE dit voor de regio Stedendriehoek en daarbuiten. Graag aanmelden via www.aanmelder.nl/155573

Kies voor ZutphenEnergie | om

Écht groen en lokaal

  • Écht groen
  • Lokaal
  • Energiewinkel
  • Gratis energiecoach

Bereken je maandbedrag