Aanmelden Zonnepark

Wil je meedoen in een toekomstig zonnepark, meld je dan aan. ZutphenEnergie werkt via coöperatie Zonnepark Zutphen voortdurend aan de realisatie van nieuwe collectieve installaties. Door onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan als lid van de coöperatie Zonnepark Zutphen en geef je aan interesse te hebben voor deelname in een nieuw project. We vragen een eenmalig inleggeld van € 50,-.

Wil je samen met ons een nieuwe zonne-installatie realiseren, dan kun je hier de voorinschrijving op de zonnepanelen opgeven. Je ontvangt van ons een bevestiging en een rekening voor de eerste inleg. Je beslist pas over de daadwerkelijke deelname in een zonneinstallatie als de condities bekend zijn. Aanmelding geeft ons een beeld van de interesse. We werken op dit moment aan een vorm waarbij je kunt deelnemen, zoals in de eerder opgerichte zonne-installaties, waarbij je circa € 300,- per paneel inlegt. Een nieuw alternatief is dat je niet direct investeert en wel meedoet. Je draagt jaarlijks achteraf een deel van de terug te ontvangen energiebelasting over aan de coöperatie. Je bereikt daarmee dat je je eigen energie lokaal en duurzaam opwekt, zonder zelf te investeren.

Een installatie exploiteren we in een coöperatie. De leden beslissen samen over het beleid van de coöperatie.We maken gebruik van de zogenaamde postcoderoosregeling

Ik wil meedoen in een nieuwe zonne-installatie en:

Ik denk zonnepanelen af te nemen.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"ZutphenEnergie is meer dan alleen levering"

Nieuwsbrief aanmelden