Wil je ook zonnepanelen maar heb je het geld niet?

Doe mee - Waarom meedoen - Hoe meedoen - Aanmelden

Doe dan mee met Zonnestroom Zutphen

Zonnestroom Zutphen is een initiatief vanuit ZutphenEnergie | om. De coöperatie koopt met een lening van de gemeente de panelen die op Zonnepark Revelhorst komen te liggen. De rente en aflossing worden betaald met de opbrengst van de panelen. De winst is voor jou!

Waarom meedoen?

Als je meedoet profiteer je van de gunstige postcoderoosregeling, die zorgt voor een teruggaaf van je energiebelasting. Voor iedere kilowattuur die je opwekt én gebruikt krijg je 5 cent terug. Met Zonnestroom bespaart een gemiddeld huishouden, bij gebruik van 2.400 kWh stroom, €120 per jaar. In 15 jaar (de looptijd) bespaar je dus €1.800.

Hoe meedoen?

Alleen klanten van ZutphenEnergie | om kunnen meedoen. Wij zijn dé lokale energieleverancier. Wij verkopen alleen duurzaam opgewekte stroom uit Nederland, zoals van onze eigen zonneparken.
Als klant kun je je kosteloos opgeven voor deelname in Zonnestroom Zutphen. De groene stroom die je afneemt is niet duurder dan die van de meeste andere aanbieders.

Klant worden en opgeven voor het park

Planning
Voorinschrijving tot en met september 2019
Besluitvorming: in oktober 2019 tijdens ledenvergadering
Bouw installatie: 1e kwartaal 2020
Ingebruikname: 1 april 2020

Aanmelden
Meld je aan via onderstaand formulier.
Of kom langs bij de Energiewinkel, Overwelving 10 Zutphen. We helpen je graag!

Ik wil meedoen met Zonnestroom Zutphen, schrijf mij vrijblijvend in

Ik wil meedoen met Zonnestroom Zutphen.

Ben je klant van ZutphenEnergie, dan bevestigen we de voorinschrijving. Ben je nog geen afnemer van stroom van ZutphenEnergie, dan bevestigen we de voorinschrijving en nemen contact met je op voor een offerte voor de levering van stroom en eventueel ook groen gas.

Ben je nog geen klant van ZutphenEnergie, wil je dan in het opmerkingen vak hieronder aangeven wanneer je het best bereikbaar bent? Bijvoorbeeld, ochtend, middag of begin van de avond.