Tarieven

Vast tarief - Variabel tarief - Heffingen - Kosten netbeheerder

Hier vind je de tarieven voor consumenten. ZE hanteert de tarieven van om | nieuwe energie, waarvan wij lid zijn. We hebben voor stroom en gas vaste en variabele tarieven. Beide tarieven zijn gekoppeld aan de energiemarkt en worden maandelijks opnieuw berekend. Onze prijzen zijn concurrerend en vaak zelfs lager dan bij andere leveranciers.

Vast tarief

Bij een vast tarief kan je kiezen voor een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Heb jij bijvoorbeeld in maart 2019 voor 2 jaar vast gekozen, dan blijft het tarief van die maand voor jou de volgende 2 jaar gelijk.

>> Overzicht tarieven ( zie 1ste pagina)

Variabel tarief

Kies je voor een variabel tarief, dan blijft dat tarief voor de eerstkomende 6 maanden gelijk. Daarna treedt voor iedere volgende 6 maanden een nieuw tarief in. Dat kan afhankelijk van de marktprijzen hoger of lager zijn.

>> Overzicht tarieven (zie 2de pagina)

Heffingen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en energieheffingen. De heffingen bestaan uit Milieubelasting Electriciteit en Gas (Energiebelasting) en Opslag Duurzame Energie.

Kosten netbeheerder

Op je energierekening worden ook nog de kosten voor transport en aansluiting voor de netbeheerder geïnd. ZE en om | nieuwe energie hebben geen enkele invloed op de hoogte van deze tarieven, ze zijn voor alle energieleveranciers gelijk. In Zutphen is de netbeheerder Liander. Je kunt de tarieven terugvinden op www.liander.nl/tarieven.

NB Een gemiddelde woning heeft een aansluiting van 3×25 ampère en een gasaansluiting tot G6.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Het is 100% duurzaam"

Nieuwsbrief aanmelden