Hoe word ik lid van ZutphenEnergie?

Lid worden

Je kunt je opgeven als ZutphenEnergie-lid via ons aanmeldformulier. Maar je kunt je ook telefonisch aanmelden (0575-712072). Formeel beslist het bestuur over toelating. We toetsen bijvoorbeeld of je inwoner van de gemeente Zutphen bent. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht terug.

Om lid te kunnen worden moet je minimaal één ‘aandeel’ van € 10,00 kopen in het ledenkapitaal van de vereniging. En je betaalt een contributie van € 25,00 per jaar. We vragen je meteen toestemming om dit bedrag per automatische incasso over te maken. Liever geen automatische incasso? Dan zijn de kosten € 27,50 per jaar.

Als je energie afneemt bij ZutphenEnergie betaal je geen jaarlijkse contributie. Als lid van ZutphenEnergie kan je van alle diensten van de vereniging gebruik maken en heb je stemrecht op de ledenvergadering.


<< Terug naar vraag & antwoord

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZE is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZE de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden