Aftrap Overstapweken met wethouder Harry Matser in Energiecafé

Wethouder Harry Matser opent de nieuwe Energiewinkel en wordt vrijdag 28 september zelf klant van ZutphensEnergie rond 17.15 uur. Het café duurt van 17 tot 19 uur.

Daarna volgt in het kader van de Overstapmaand een nieuwe campagne met straatposters, een twee weken durende belactie en een bruisende Dag van de duurzaamheid op 10-10. Op 26 oktober sluiten we de Overstapmaand feestelijk af tijdens het energiecafé.

Cadeau
Nieuwe klanten maken iedere (werk) dag in oktober kans op een Zutphens cadeau en de eerste honderd nieuwe klanten ontvangen een unieke ZutphenEnergie paraplu!

Draag jij ZutphenEnergie ook een warm hart toe en wil je dat we blijven werken aan een duurzamer Zutphen? Help dan mee door:


1. Klant te worden als je dat nog niet bent, met je huis of je bedrijf. Dit kan via www.zutphenenergie.nl of in de Energiewinkel (Overwelving 10, tussen 15 en 26 oktober ook 's avonds tussen 19 en 20 uur open).

2. De informatie uit de eerder ontvangen ambassadeurspost te gebruiken: zoals de GFT-baksticker en de deurbelsticker op plakken, de folders uitdelen of de ambassadeurskaart benutten. Heb je dit niet ontvangen? Kom dan een pakketje halen in de Energiewinkel.

3. Mee te doen aan de belactie: kom van 15 tot 25 oktober op werkdagen tussen 19:00 en 21:00 uur een uurtje bellen in de Energiewinkel, in ruil voor een lekkere reep Tony's chocolonely. Tijdens de belweken proberen we alle ons bekende 2000 mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid te bereiken met de vraag of ze willen overstappen. Daarbij benaderen we graag ook jouw kennissen, en wie heeft een betere ingang tot jouw - mogelijk ook geïnteresseerde - kennissen dan jij?

4. Op 10-10 tussen 19:00 en 19.30 uur op de foto te gaan als klant/ambassadeur en jouw gezicht onderdeel te maken van de wall of fame die in de Energiewinkel komt te hangen. Bij droog weer op 'het bordes' bij de trouwzaal naast de Walburgiskerk, anders wijken we uit naar de Burgerzaal (Lange Hofstraat 4), waar die avond een interessant programma is georganiseerd door De Walburgers. Jawsmedia is aanwezig met 'zonnetjes' om de prachtigste staatsieportretten te maken.

Opgeven voor en informatie over meebellen kan via dorien.bogerd@zutphenenergie.nl

Opgeven voor de fotoshoot via tjitske.ypma@zutphenenergie.nl

Samen maken we Zutphen toekomstbestendig!

 

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Think global, act local!'

Nieuwsbrief aanmelden