Avondje energie over Leesten

Leesten bereidt zich voor op de aardgasloze toekomst. Op dinsdag 6 oktober is er voor alle Leestenaren een Avondje energie over all electric. Leesten is onze best geïsoleerde wijk, vandaar dat elektrische oplossingen een goed alternatief voor aardgas kunnen zijn. Drie sprekers vertellen je over het wat, hoe en waarom:

  • wethouder Harry Matser,
  • energieadviseur Michel Coenen,
  • bewoner Maarten Spaargaren.

Het Avondje wordt in verband met de nieuwe coronaregels enkel online gehouden. We gaan de bijeenkomst 'streamen' vanuit de Energiewinkel. Je kan zo van huis uit meekijken, maar ook actief deelnemen en vragen stellen. In beide gevallen graag vooraf aanmelden via contact@zutphenenergie.nl. Het Avondje is straks bereikbaar via www.zutphenenergie.nl/live.

Let op, in tegenstelling tot eerdere berichten is de bijeenkomst niet meer fysiek bij te wonen, noch in de kantine van FC Zutphen noch in de Energiewinkel.

De organisatie is in handen van ZE in samenwerking met de gemeente.


 

 

 

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZE is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZE de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden