Burgemeester opent emovia Electric Experience met aanbieden proefrit

Zutphen krijgt twee elektrische Renault ZOEs die rijden op stroom van ZutphenEnergie. De auto's zijn beschikbaar voor gemeente ambtenaren, collegeleden en andere inwoners. Zaterdag 20 januari opent burgemeester Annemieke Vermeulen de emovia Electric Experience dag met het aanbieden van een eerste proefrit in een van de nieuwe deelauto's.

Mywheels

De deelauto's zijn vanaf zaterdag te boeken via MyWheels. Een sleutel ophalen is niet nodig, want je identificeert je met je mobiel. Kilometers worden automatisch bijgehouden.

Kom je ook testen?

Kom je de ZutphenEnergie deelauto ook testen zaterdag? Tussen 10 en 15 uur bij de Zutphense Broodfabriek, in de Noorderhavenstraat, achter het station. Daar zijn ook diverse andere elektrische auto's en scooters te testen. Www.emovia.nl

 

Gratis toegang plus oliebol

Gratis toegang en gratis oliebol plus koffie en thee. Zie voor meer informatie de uitnodiging of Facebook.

Over ZutphenEnergie

Over ZutphenEnergie

ZE is een energiecoöperatie van, voor en door bewoners en bedrijven uit Zutphen en Warnsveld. Samen voorzien we in de lokale energiebehoeften in onze gemeente. Dat doen we door zelf betaalbare energie op te wekken, te leveren en te besparen. Zo versterkt ZE de lokale economie.

Nieuwsbrief aanmelden