Doe mee met Zonnestroom Zutphen

Profiteren zonder te investeren! Wil je ook zonnepanelen maar heb je het geld niet? Doe dan mee met Zonnestroom Zutphen. 

Wie?

Zonnestroom Zutphen is een initiatief vanuit ZutphenEnergie. De coöperatie koopt met een lening van de gemeente de panelen die op zonnepark Revelhorst komen te liggen. De rente en aflossing wordt betaald met de opbrengst van de panelen, en de winst is voor jou! 

Waarom meedoen?

Als je meedoet profiteer je ook van de gunstige postcoderoosregeling, die zorgt voor een teruggaaf van je energiebelasting. Alleen de rente en aflossing van de lening gaan eraf, maar voor iedere kilowattuur die je opwekt én gebruikt krijg je 5 cent. Met Zonnestroom bespaart een gemiddeld huishouden 100 euro per jaar gedurende 15 jaar, dus in totaal 1500 euro. Bovendien zorgt het project voor lokale werkgelegenheid. 

Hoe meedoen?

Voorwaarde om mee te doen is dat je klant wordt van ZutphenEnergie. Dit is dé lokale energieleverancier van Zutphen. We verkopen duurzaam opgewekte stroom uit Nederland, zoals van onze eigen zonneparken. We zijn niet duurder dan de meeste andere aanbieders. Als klant kun je je vervolgens kosteloos opgeven voor deelname in het zonnepark. 

Hier kun je klant worden en hier kun je je opgeven voor zonnestroom.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Zo weet ik zeker dat de stroom duurzaam wordt opgewekt. En ik kon zo makkelijk panelen kopen op Zonnepark Leesten. Door groene energie te gebruiken, houden we de natuur mooi en de aarde leefbaar."

Nieuwsbrief aanmelden