Bestuur

Het bestuur van ZutphenEnergie | om bestaat uit de volgende personen.

 • Wouter van den Wall Bake, voorzitter (wouter.vandenwallbake@zutphenenergie.nl)
   

  Sinds begin 2015 ben ik bestuurslid van ZET en nu ZutphenEnergie (ZE). Waarom? Ik maak mij grote zorgen over de klimaatsverandering die al jaren aan de gang is, en door mensen wordt gedreven, daarvan ben ik overtuigd.  Ik heb hiervan in Afrika maar ook in Europa de “sluipende” resultaten gezien. “Het overkomt gewoon mensen.....” is een argument waar ik niet goed tegen kan. “Think Global and act locally” is een principe waar ik veel meer mee heb. Zonne-energie thuis, Zonneparken in de buurt, en windmolens ook in de buurt, daar wil ik me als bestuurslid sterk voor maken.

 • Willem van Stockum (bestuurslid dagelijks bestuur, willem.vanstockum@zutphenenergie.nl)
       
 • Erik Keune (bestuurslid dagelijks bestuur, erik.keune@zutphenenergie.nl)
     

  De hectiek en drive van de energietransitie spreken mij bijzonder aan. Ons ZE-team van leden, klanten, vrijwilligers, coaches, adviseurs, communicatie, projectleiders, overheden en medewerkers zijn betrokken en gepassioneerd. We helpen elkaar en daarmee onze lokale samenleving. Door zo samen te werken laten wij zien dat we lokaal onze energie kunnen opwekken met onze projecten. Zijn we nauw betrokken met wat er onder onze inwoners speelt en denken wij na hoe wij van het gas af kunnen.

  Mijn focus ligt op het besparen bij onze inwoners op hun energieconsumptie, wat je bespaart hoef je niet meer vervangen. Daar valt nog een mooie winst te boeken. Om hier extra aandacht voor te krijgen, zijn we druk bezig hier sponsoring voor te krijgen om dit ook actief uit te kunnen dragen. Maar samen met de Werkmakers zijn we al wel actief daar waar het kan. En dit is de kracht van ZE, denken in mogelijkheden en oplossingen.

 • Jan Fikken, bestuurslid opwekken (jan.fikken@zutphenenergie.nl)
   

  Ik zet me graag in voor het lokaal opwekken van energie, omdat ik vind dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze eigen energiebehoefte. Ik wil niet afhankelijk zijn van twijfelachtige regimes en ik wil ook de gevolgen van de energieopwekking niet bij anderen, zoals de Groningers of Nigerianen neerleggen. Daarom ga ik voor het optimaal benutten van de lokale mogelijkheden.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"ZutphenEnergie | om is meer dan alleen levering"

Nieuwsbrief aanmelden