Kunnen bedrijven of instellingen ook lid worden van ZutphenEnergie?

Lid worden

Coöperaties worden door natuurlijke/particuliere personen beheerd. Dit heeft te maken met overheidsregelingen sinds 2014. Maar wij vinden het erg belangrijk, dat ook Zutphense bedrijven en instellingen betrokken zijn bij ZutphenEnergie. Wij hebben daarom de volgende oplossing bedacht om dat te bereiken.

Niet-natuurlijke personen in Zutphen (BV's, Stichtingen, Verenigingen, Scholen, de Gemeente) kunnen zich ook verbinden aan ZutphenEnergie, zij krijgen dan de status "donateur". Dit kan tegen betaling van een bedrag dat minimaal gelijk is aan de contributie die voor leden geldt, te weten € 25,00 per jaar. Ondanks dat zij hiermee geen formeel stemrecht hebben in de ALV, zullen wij ook deze partijen zo volledig mogelijk blijven informeren en luisteren naar hun behoeften. Tenslotte bereiken we het meest door samen te werken!

Wij kunnen bedrijven en andere instellingen uiteraard ook adviseren over allerlei energiezaken. Voor hen zal vaak sprake zijn van maatwerk als ze gebruik willen maken van onze producten en diensten. Bel ons op of mail ons! (0575-712072 of contact@zutphenenergie.nl)


<< Terug naar vraag & antwoord

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Het is 100% duurzaam"

Nieuwsbrief aanmelden