Bestuur

Het bestuur van ZutphenEnergie bestaat uit de volgende personen.

 • Voorzitter (vacant)
       
 • Paul Roscam Abbing, secretaris/penningmeester, bestuurslid leveren (paul.roscamabbing@zutphenenergie.nl)
   

  Samen als coöperatieve vereniging een eigen Zutphens energiebedrijf runnen, zelf lokaal energie opwekken en leveren aan iedereen in  Zutphen onafhankelijk van grote energiebedrijven en de winst in Zutphen houden, daar wil ik mij sterk voor maken.

 • Jan Fikken, bestuurslid opwekken (jan.fikken@zutphenenergie.nl)
   

  Ik zet me graag in voor het lokaal opwekken van energie, omdat ik vind dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze eigen energiebehoefte. Ik wil niet afhankelijk zijn van twijfelachtige regimes en ik wil ook de gevolgen van de energieopwekking niet bij anderen, zoals de Groningers of Nigerianen neerleggen. Daarom ga ik voor het optimaal benutten van de lokale mogelijkheden.

 • Wouter van den Wall Bake, bestuurslid besparen (wouter.vandenwallbake@zutphenenergie.nl)
   

  Sinds begin 2015 ben ik bestuurslid van ZET en nu ZutphenEnergie. Waarom? Ik maak mij grote zorgen over de klimaatsverandering die al jaren aan de gang is, en door mensen wordt gedreven, daarvan ben ik overtuigd.  Ik heb hiervan in Afrika maar ook in Europa de “sluipende” resultaten gezien. “Het overkomt gewoon mensen.....” is een argument waar ik niet goed tegen kan. “Think Global and act locally” is een principe waar ik veel meer mee heb. Zonne-energie thuis, Zonneparken in de buurt, en windmolens ook in de buurt, daar wil ik me als bestuurslid sterk voor maken.

 • Erik Keune (algemeen bestuurslid, erik.keune@zutphenenergie.nl)
       
 • Jos Lenselink (bestuurslid wind, jos.lenselink@zutphenenergie.nl)
       
 • Nico de Jonge (bestuurslid marketing en communicatie, nico.dejonge@zutphenenergie.nl)
       
Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Think global, act local!'

Nieuwsbrief aanmelden