Zonnepark Zonnestroom Zutphen

WaaromHoe - Aanmelden - Brochure - Meer info

Zonnestroom Zutphen is het nieuwste zonnepark van ZutphenEnergie en komt op de Revelhorst. Het park is bedoeld voor mensen met een kleine beurs. Lees ook de uitgebreide brochure.

Waarom meedoen?

€ 120 euro korting bij een gemiddeld stroomverbruik. Je hoeft in tegenstelling tot onze andere zonneparken voor Zonnestroom geen eigen geld te hebben om mee te kunnen doen. De benodigde panelen koopt de coöperatie met een lening van de gemeente. 

Als je meedoet profiteer je van de gunstige postcoderoosregeling, die zorgt voor teruggaaf van de energiebelasting. Voor iedere kWh stroom die je opwekt én gebruikt krijg je 5 cent terug. Zo bespaart een huishouden bij een gemiddeld verbruik van 2.400 kWh €120 per jaar. Een postcoderoos loopt 15 jaar, dus bespaar je €1.800. De postcodes 7201, 7203, 7204, 7205, 7206, 7207, 7231 en 7232 kunnen allemaal meedoen.

Hoe meedoen?

Alle klanten van ZutphenEnergie | om kunnen meedoen. Nog geen klant, we helpen je graag met een goede vergelijking en de overstap. ZE is dé lokale energieleverancier van Zutphen. Wij verkopen alleen duurzaam lokaal opgewekte stroom, zoals van onze eigen zonneparken. De groene stroom die je afneemt is niet duurder dan die van de meeste andere aanbieders. lees verder >>

Vul hieronder jouw gegevens en of loop even binnen in de Energiewinkel, Overwelving 10. Iedere middag geopend.

Aanmelden

Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor Zonnepark Zonnestroom. Of kom langs bij de Energiewinkel op de Overwelving.


Ben je nog geen afnemer van stroom van ZutphenEnergie, dan bevestigen we de voorinschrijving en nemen contact met je op voor een offerte voor de levering van stroom en eventueel ook groen gas.

Ben je nog geen klant van ZutphenEnergie, wil je dan in het opmerkingen vak hieronder aangeven wanneer je het best bereikbaar bent? Bijvoorbeeld, ochtend, middag of begin van de avond.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Het is 100% duurzaam"

Nieuwsbrief aanmelden