ZE levert stroom en gasécht groen en lokaal

Kies voor ZutphenEnergie | om

Écht groen en lokaal

Bereken je maandbedrag

Écht groen

ZutphenEnergie | om levert stroom en gas via om | nieuwe energie. om regelt de in- en verkoop voor meer dan 70 lokale energiecöoperaties. Al deze energie is groen, groener is in Nederland niet te krijgen. De Consumentenbond heeft om daarom uitgeroepen tot meest duurzame energieproducent. Voor de zevende keer op rij krijgen we voor duurzaamheid een 10! Vier andere bedrijven eindigden ook hoog. Maar op Energie VanOns na produceren zij niet zelf, zijn niet lokaal of hebben een winstoogmerk. Lees meer over de verschillen.

Wij leveren via om | nieuwe energie ook gas. Gas is niet duurzaam en we moeten er op termijn van af. Maar zolang het nog nodig is, kun je bij ons het groenste gas kopen dat er op de markt is. Het gas wordt CO2-gecompenseerd, onder meer door te investeren in een windproject in India.

Stap ook over naar de groenste

Lokaal

ZutphenEnergie (ZE) wekt binnen onze gemeente zelf energie op: met zonneparken en op termijn ook met windmolens. Deze energie verkopen wij aan meer dan 1500 huishoudens en bedrijven in Zutphen en Warnsveld. Alle verdiensten van onze coöperatie blijven in onze lokale gemeenschap en vloeien niet – zoals bij andere energieleveranciers – weg naar andere regio's of het buitenland.

Ook werken wij zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en inwoners.

 

 

Eén van de goedkoopste

Onze tarieven behoren tot de laagste in Nederland. Dat kan omdat ZE geen dure overhead en kantoren bezit. Bovendien hebben wij – net als om – geen winstoogmerk en hoeven geen aandeelhouders te betalen. Als ZE en de andere om-coöperaties nog meer klanten krijgen, zullen onze tarieven nog verder dalen. Bekijk hier onze huidige tarieven. Wil je zien hoe dit voor jou uitpakt, bereken hier je maandbedrag.

Prima service en goed bereikbaar

Wij werken zeer laagdrempelig en denken graag met je mee. Je kunt ons voor al je energievragen per telefoon (0575-712072) of e-mail (contact@zutphenenergie.nl) bereiken, maar je kunt ook vijf middagen per week onze Energiewinkel binnenlopen.

Sociaal en van ons

Nederland kent door buitenlandse overnames geen eigen energiebedrijven meer. Behalve de lokale energiecoöperaties, waarvan er intussen meer dan 500 zijn. ZE is dus van ons. Tientallen medewerkers van ZE zetten zich dagelijks vrijwillig in om onze gemeente energieneutraal te maken.

Wil je stroom en/of gas bij ons afnemen?

Aanmelden particulieren >   Aanmelden zakelijk >

Of kom naar de Energiewinkel (Overwelving 10, naast C&A) en we helpen je met overstappen (maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur). Naast klant van ZE kun je ook lid van onze coöperatie worden.

 • Lokaal, groen, persoonlijk en ik ben nog goedkoper uit ook. Een unieke club!

  Joyce de Jonge
  Joyce de Jonge
 • Ik kies voor lokaal opgewekte energie en ZutphenEnergie heeft ook gewoon aantrekkelijke prijzen.

  Gerjan de Ruiter
  Gerjan de Ruiter
 • Mijn energieleverancier moet duurzame energie leveren èn betaalbaar en lokaal zijn. Al deze componenten vond ik bij ZE.

  Emel Sahan
  Emel Sahan

Kies voor ZutphenEnergie | om

Écht groen en lokaal

 • Écht groen
 • Lokaal
 • Energiewinkel
 • Gratis energiecoach

Bereken je maandbedrag