Energiewinkel

E-loket - E-coach - E-café - Avondje energie - Overlegruimte - E-circuit - Cadeautjes - Opening

Energieloket

Voor al je vragen over energie opwekken, leveren en besparen kun je terecht in onze Energiewinkel aan de Overwelving 10, iedere dag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, behalve zaterdag en zondag. Kijk ook of je antwoord vindt onder Vraag & antwoord. Je kunt nog verder zoeken op:

 

Energiecoach

In de winkel is ook vaak een energiecoach en/of energieadviseur aanwezig. Met hem of haar kan je afspraken maken voor een bezoek aan huis.

Energiecafé

Eén keer per kwartaal op een vrijdagmiddag houden we in de winkel Energiecafé, van 17.00 tot 18.30 uur. Hier kan je bij een hapje en drankje met ons kennis maken. Houd op onze Kalender of nieuwsbrief de aankondiging in de gaten.

Avondje energie

Iedere tweede week van de maand is er Avondje energie. Er wordt dan een thema behandeld zoals de warmtepomp, isolatie of financiering. Zie de Kalender.  

Overlegruimte

De Energiewinkel is er voor alle inwoners die willen bijdragen aan de lokale energietransitie of klimaatadaptatie. Heb je daarvoor overlegruimte nodig, meld je. Zo vergaderen steeds meer VvE's bij ons.

Energiecircuit

Wil je jouw leerlingen iets leren over groene energie? Kom met je klas naar de Energiewinkel, daar kan je in een uurtje van alles leren over lokaal energie opwekken, afnemen en besparen.

Cadeautjes

Je kunt in onze winkel leuke educatieve bouwpaketten voor kinderen kopen, die op zonne-energie werken. Dit deel van de winkel wordt beheerd door Matthes Advies.

Maak kennis met onze klanten

Ik ben klant, want:

"Het is 100% duurzaam"

Nieuwsbrief aanmelden